onsdag 26. august 2009

Tur til Saddleback 2009

Første del av turen var en opplevelsestur med TEAM bygging. Vi var to dager i New York, fløy til Denver i Colorado og kjørte med bil til Los Angeles. Det var en tur spekket med opplevelser. Blant annet var vi i Rocky Mountains, Monument Valley,Grand Canyon, og Las Vegas.

Andre del av turen var deltagelse på konferansen i Saddleback Church. Det var 11. gangen denne konferansen ble holdt. 3600 deltakere fylte menighetssalen og tilstøtende rom med lyd og bildeoverføring. Sterke og livsnære vitnesbyrd gjorde inntrykk. Det minnet oss om at det er de syke som trenger lege. Jesus kom for å frelse syndere. Et godt ord for oss som sliter med sår, smerte, vaner, uvaner og avhengigheter.

Det var 4. konferansen Karl Inge deltok på. I år fikk han anledning til å dele tanker og utfordringer i arbeidet her med hele forsamlingen i Saddleback. Han ble utfordret til, og tok på seg ansvaret som nasjonal leder av CR arbeidet i Norge.

CR sentralt ønsker å prioritere Norge som satsningsområde. De vil fortsatt være med og støtte arbeidet. Også gjennom utgivelse av materiell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar